Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Brassen nära Chelsea - återförenas med Oscar

Chelsea uppges vara överens med den brasilianske mittfältaren Taison om en övergång och det individuella kontraktet, enligt Sky Sports. Den offensive mittfältaren spelar för tillfället i Metalist Kharkiv och den ukrainska klubben ska vilja behålla 22-åringen, men inte till vilket pris som helst.

Om övergången blir av återförenas Taison med Oscar. De båda spelade tillsammans i Internacional innan Taison valde att gå till Metalist. Det ska dock även finnas en annan Premier League-klubb som lagt ett bud på Taison, men det är ännu inte känt vilken klubb det är.

Publicerad 2013-01-07 kl 12:31

Arkiv

Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER