Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Brassen nära Chelsea - återförenas med Oscar

Chelsea uppges vara överens med den brasilianske mittfältaren Taison om en övergång och det individuella kontraktet, enligt Sky Sports. Den offensive mittfältaren spelar för tillfället i Metalist Kharkiv och den ukrainska klubben ska vilja behålla 22-åringen, men inte till vilket pris som helst.

Om övergången blir av återförenas Taison med Oscar. De båda spelade tillsammans i Internacional innan Taison valde att gå till Metalist. Det ska dock även finnas en annan Premier League-klubb som lagt ett bud på Taison, men det är ännu inte känt vilken klubb det är.

Publicerad 2013-01-07 kl 12:31

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons