Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Liverpools bud på Fenerbachespelaren

Liverpool har lagt ett superbud på ännu en anfallare. Det skriver den turkiska tidningen Fanatik. Anfallaren i fråga är Fenerbahces Moussa Sow som tidigare öste in mål i franska Lille. Liverpool och Arsenal var redan då intresserade av Sow, men denne valde Fenerbache framför de engelska klubbarna.

– Jag vet att både Arsenal och Liverpool ville värva mig, men jag bestämde mig i alla fall för att en flytt till Istanbul vore bäst. Jag älskar den speciella stämningen här, det är en fantastisk stad, sade Sow då.

Liverpool ska nu lagt ett bud på 130 miljoner kronor för anfallaren .

Publicerad 2013-01-10 kl 12:52

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons