Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Milan jagar Newcastles duo

Milan söker efter en toppmålvakt som kan hålla i flera år framöver. De kan ha hittat en i Newcastles 24-årige Tim Krul.

Enligt Daily Mirror följer Milan Krul noga och kommer att ta kontakt med Newcastle för att se om en värvning kan bli aktuell. Dessutom har Milans assisterande tränare, Mauro Tassott, bekräftat att klubben även är intresserade av Newcastles italienske landslagsback, Davide Santon.

Santon, som nyss fyllt 22, kom till Newcastle från Milans lokalrivaler Inter år 2011. The Mirror menar dock att det i nuläget ser ut som att Milan måste bestämma sig för antingen Krul eller Santon, då det skulle vara för dyrt att värva båda.

Publicerad 2013-01-16 kl 11:29

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons