Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Chelsea närmast Isco

Trots intresse från flera andra av Europas storklubbar, bland annat Real Madrid, uppges Chelsea ligga bäst till för att värva Malagas supertalang, Isco.

Klubben nobbade nyligen ett bud på 135 miljoner kronor från Real Madrid. Malaga kommer dock att få det svårt att behålla talangen då klubben har ekonomiska problem och har nyligen blivit avstängda från Champions League och Europa League.

Det är Chelseas utlåning av Lucas Piazon till Malaga som ger dem ett försprång jämfört med konkurrenterna, enligt London Evening Standard. En del av avtalet med Piazon ska ha varit att Malaga kommer att lyssna på Chelsea först gällande försäljningen av Isco.

Chelsea ska hoppas att lagets många spanjorer och tydliga satsning på yngre spelare ska locka Isco att välja just dem. I Chelsea återfinns bland annat spanjorerna Fernando Torres, Juan Mata, Cesar Azpilicueta och Oriol Romeu.

Publicerad 2013-01-17 kl 17:50

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons