Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

PL-klubb ryktas låna Guidetti

Det är ett långskott, men på flera Swansea-forum har det nu börjat ryktas om att John Guidetti är på väg till klubben.

20-åringen har tidigare kopplats ihop med flera klubbar i både Italien (Roma, Palermo, Siena, Lazio) och England (Newcastle, Sunderland, West Ham). Det senaste uppgifterna har varit att Guidetti varit närmast en flytt till La Liga. Framförallt nämndes Malaga och Sevilla.

Något som däremot talar för ryktet om Swansea och emot en flytt till La Liga är att Manchester City är att Guidettis italienske representant, Roberto Di Fanti, sagt att det är troligast att Guidetti kommer att lånas ut till en engelsk klubb.

Publicerad 2013-01-17 kl 22:35

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons