Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Sneijders vändning - vill stanna i Inter

Wesley Sneijder har varit utfrusen från Inter i flera månader på grund av att han vägrat gå med på en rejäl lönesänkning. Mitt när det spekuleras som mest om Galatasaray och Liverpool ska Sneijder ha ändrat sig.

Enligt Gazzetta dello Sport har Sneijder meddelat Inter att han hellre skulle gå med på att sänka sin lön än att flytta till Galatasaray. Inters president, Massimo Moratti, ska dock ha svarat holländaren att det är för sent nu och att han inte kommer att spela i klubben igen.

Publicerad 2013-01-20 kl 14:24

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons