Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

QPR ute efter Chelseas förre stjärna

Florent Malouda är utfrusen från Chelsea och tränar nu bara med ungdomslaget. Precis som jag skrev för några dagar sedan vill både Chelsea och Malouda få till en flytt för fransmannen, men ingen annan klubb hade hört av sig om den förre stjärnan.

Nu uppger Daily Mail att Queens Park Rangers skulle vara intresserade av ett köp. Dock ligger de lågt i nuläget. I första hand vill de nämligen se om de kan värva Rennes Yann M’Vila. Om M’Vila skulle välja en annan klubb är dock QPR intresserade av att istället försöka knyta till sig Malouda.

Publicerad 2013-01-21 kl 08:24

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons