Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Arsenal släpper inte backtalangen

Arsenal har fått flera bud på sin 20-årige backtalang Carl Jenkinson enligt Sky Sports, men har nekat samtliga. Enligt Sky ska Wenger anse att Jenkinson är för viktig för truppen för att lånas ut och kommer inte att gå med på någonting om inte buden höjs dramatiskt eller om han får in en ersättare.

Det har tidigare ryktats om att Stoke, Wigan, West Ham och Southampton har hört sig för om vad det finns för möjligheter att låna Jenkinson. Backtalangen var en av de arsenalspelare som förlängde kontraktet med klubben tidigare under Silly Season.

Publicerad 2013-01-26 kl 15:14

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons