Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Newcastle nära Eredivisies målkung

Newcastle har varit minst sagt aktiva under transferfönstret och har redan plockat in fem franska nyförvärv. Nu kopplas klubben ihop med ännu en spelare, men denna gång är det inte någon fransman utan skytteligaledaren i Eredivisie.

Vitesses ivorianske anfallare, Wilfried Bony, har nämligen stått för 16 mål på 18 matcher vilket har lett till att det ryktats om Chelsea och Liverpool. Nu ska dock Newcastle var på väg att lägga ett bud på 122 miljoner kronor för 24-åringen, enligt The Telegraph.

Publicerad 2013-01-27 kl 15:33

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons