Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Juve värvar norsk 16-årig supertalang

Juventus har värvat ännu en ung mittfältare. Norska TV2 berättar nu att den norske supertalangen Vajebah Sakor har skrivit på för klubben.

Mittfältaren har provspelat i Milan, FC Köpenhamn och Rosenborg och har även kopplats ihop med en flytt till Arsenal. Nu ska dock 16-åringenklarat Juventus läkarundersökning och kommer att skriva på inom kort.

Sakor spelar för tillfället i norska Asker och hans agent, Mike Kjölö, tror att flytten till Juventus var det bästa tänkbara beslutet.

– Juventus är den största klubben i Italien idag. De vill ha och utvecklar spelare som har möjlighet att spela på den högsta nivån. Det är inte många som tas in och Vajebah vet att det är en extraordinär möjlighet han har fått, säger Kjölö till norska TV2.

– Vi tog god tid på oss när vi bestämde oss. Vi var även och besökte klubben under nyår och har diskuterat allt från den sportsliga biten till skolan och det sociala. Sakor kommer att tillhöra Primaveralaget där han kommer att spela med flera landslagsmän, säger Kjölö.

Publicerad 2013-01-29 kl 15:01

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons