Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Benteke varnar Villa för att stoppa Arsenal

Aston Villas succéman Christian Benteke ser ut att lämna klubben till sommaren. Arsenal ryktas stå först i kön och Benteke själv gör ingen hemlighet att av att han gärna byter Birmingham mot London – tvärtom så varnar han istället Villa för att sätta sig på tvären.
– Om Aston Villa säger att jag måste stanna, så behöver jag nödvändigtvis inte acceptera det. Jag vill inte på något sätt känna att jag inte fick ut maximalt av min karriär, säger han enligt metro.
Benteke gjorde 19 mål för Aston Villa den här säsongen.

Publicerad 2013-05-24 kl 10:06

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons