Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dortmund kan låna Barcelonas franske talang

En tysk klubb lånar fransk supertalang från katalansk klubb. Det kan bli verklighet enligt spanska Sport. Borussia Dortmund är nämligen intresserat av att låna 19-årige Gerard Deulofeu från Barcelona. Mittfältaren förlängde nyligen med Barcelona men klubben lär vara redo att låna ut spelaren den kommande säsongen. Nyligen tackade man dock nej till att låna ut Deulofeu till Ajax då man inte ansåg att den holländska ligan var stark nog för att spelaren skulle få den utveckling som krävdes. Större chans för Dortmund då.

Publicerad 2013-05-28 kl 15:12

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons