Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Torres: "Spännande med Barcelona men…"

Sillybloggen

Fernando Torres är smickrad över Barcelonas intresse, men han har inga planer på att flytta till den spanska storklubben.
– Jag ska prata med Mourinho om att stanna i Chelsea.

Förra säsongen var det den förre Atletico de Madrid- och Liverpool-anfallaren som vann Londonklubbens interna skytteliga, men många kräver mycket mer av honom med tanke på hans prislapp. När Torres värvades in kostade han omkring en halv miljard kronor.

Samtidigt ryktas Chelsea vara ute efter forwards som som Hulk och Edinson Cavani, vilket kan göra det väldigt svårt för den spanske landslagsmannen att knipa en regelbunden plats i startelvan. Men trots uppgifter om att Barcelona vill ha honom verkar Torres se framtiden an med tillförsikt.

– Det är alltid kul med sådant intresse, men jag vill stanna i Chelsea och jag ska prata med Mourinho om det, säger han till ESPN.

Annons

– Jag har ett kontrakt här och jag vill göra allt för att vara bäst på min position. Jag tror inte att det finns någon bättre klubb för mig. Mourinho har vunnit mycket mer än de flesta, och det blir en spännande utmaning att jobba med honom.

Publicerad 2013-06-15 23:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto