Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Agentens trumfkort: Bild på tioårig Bale i Real-tröja

Det cirkulerar uppgifter om att Gareth Bale skrivit på ett sexårskontrakt med Real Madrid.
Fel, enligt Tottenham.
– Vi vill ha kvar honom, säger André Villas-Boas.

Managern för Londonklubben bemötte på tisdagen de skriverier i Spanien som gjort gällande att Bale bestämt sig. Enligt Marca ska den walesiske stjärnan redan muntligen ha tackat ja till en flytt från White Hart Lane, och tidningen hävdar att hans agent Jonathan Barnett bekräftat saken.

– Om Gareth kan jag bara upprepa vad jag sade redan i slutet av förra säsongen. Han är en spelare som vi vill fortsätta vårt samarbete med, en Tottenhamspelare. Han är en av våra mest fantastiska tillgångar och han hör till världseliten. Vi räknar med honom även i framtiden, säger André Villas-Boas.
– Han är inte till salu till något pris och vi har heller inte fått några bud.

Marca står dock fast vid sina uppgifter och skriver dessutom att agenten Barnett ska ha visat en särskild bild för Real-presidenten Florentina Perez. Motivet påstås föreställa en tioårig Bale iförd Madridlagets tröja, och budskapet är tydligt.
– Hys inga tvivel, Gareth har velat spela här sedan han var liten, ska Barnett ha sagt.

Publicerad 2013-07-23 kl 19:15

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons