POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Tottenhams Bale-krav: Vill få till bytesaffär

Under tisdagen kom det fram att Real Madrid lagt ett rekordbud på Tottenhams stjärna Gareth Bale. Den spanska klubben ska vilja betala 847 miljoner kronor för att värva Bale, något som skulle göra övergången till den dyraste någonsin.

Tottenham har tidigare sagt att Bale inte är till salu, men nu uppger The Mirror att klubben kan tänka sig en lösning. Ordföranden Daniel Levy ska vara beredd att acceptera budet om man, utöver 847 miljoner kronor, även får tillbaka kroaten Luka Modric.

Modric lämnade Tottenham för Real Madrid förra året, men har inte lyckats ta en ordinarie plats i startelvan.

Publicerad 2013-07-31 kl 08:51

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå