Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Vad händer med Ashley Cole?

Vad händer med Ashley Cole nästa säsong?

Det har tidigare ryktats om Real Madrid. Nu har även Monaco gett sig in i racet. Monaco kommer fortsätta spendera stort och skulle vilja stärka truppen med rutinerade Ashley Cole uppger tidningen The People.

Chelsea är intresserat av Southamptons Luke Shaw och om de lyckas knyta till sig den 18-åriga talangen kan det bli så att Mourinho väljer att släppa Cole. Om det inte blir så lär det vara osannolikt att Londonklubben väljer att släppa Cole.

Publicerad 2014-03-23 kl 13:09

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons