Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Sagna erbjuds tre år i Manchester City

Bacary Sagna har erbjudits ett treårigt avtal med Manchester City, uppger theguardian.com. Den 31-årige ytterbackens kontrakt med Arsenal löper ut i juni och han kan bli ytterligare en spelare som går från London-klubben till City.

Sagna erbjuds två år i den röda tröjan men vill ha ytterligare ett på kontraktet – något som City alltså kan erbjuda. Men fransmannen har inte uteslutit att stanna – och han har ett bra förhandlingsläge med än fler erbjudanden, han uppges ha intressenter i Inter, Liverpool, Tottenham, Monaco och Paris Saint-Germain.

Publicerad 2014-03-26 kl 16:37

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons