Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Sänkte Real Madrid - Vill gå till Barcelona

Carlos Bacca, 27, har gjort succé sedan han lämnade Belgien för Spanien. Sevillas anfallare slog senast till med två mål när Real Madrid besegrades med 2-1, och kommer därmed upp i 14 fullträffar. Nu berättar han om sin dröm att spela för värsta konkurrenten.

– Det hade varit en dröm att spela i en klubb så stor som Barça, men man måste alltid hålla fötterna på jorden. Jag är här i Sevilla, med kontrakt, och är väldigt lycklig, säger han – men berättar att Real, trots allt, är en annan av hans favoritklubbar.

Carlos Bacca – näste “nummer nio” i Barcelona?

Publicerad 2014-03-29 kl 13:34

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons