Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Sänkte Real Madrid - Vill gå till Barcelona

Carlos Bacca, 27, har gjort succé sedan han lämnade Belgien för Spanien. Sevillas anfallare slog senast till med två mål när Real Madrid besegrades med 2-1, och kommer därmed upp i 14 fullträffar. Nu berättar han om sin dröm att spela för värsta konkurrenten.

– Det hade varit en dröm att spela i en klubb så stor som Barça, men man måste alltid hålla fötterna på jorden. Jag är här i Sevilla, med kontrakt, och är väldigt lycklig, säger han – men berättar att Real, trots allt, är en annan av hans favoritklubbar.

Carlos Bacca – näste “nummer nio” i Barcelona?

Publicerad 2014-03-29 kl 13:34

Arkiv

Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER