Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Pogba stannar: Har inte pratat om att flytta

Paul Pogba har pekats ut som en eventuell värvning för Paris Saint-Germain i sommar. När La Stampa ställer frågan till honom tillbakavisar han dock allt. Även ryktena om att Real Madrid ska vara aktuellt slår han bort.
– Var ska jag flytta? Jag är ju här. Jag har ett kontrakt med Juventus så jag vet inte vad vi pratar om. Jag har aldrig pratat om en övergång. Jag drömmer om en fjärde scudetto med Juventus. Jag har aldrig sagt att jag vill spela i Real Madrid. Allt jag sagt är att det är en stor klubb. Ungefär som Juventus eller Manchester United, säger Pogba.

ANNONS
Publicerad 2014-05-09 kl 10:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto