POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

United och Tottenham slåss om "den nye Ronaldo"

Memphis Depay gjorde Hollands avgörande 2-3-mål mot Australien och har imponerat stort i VM. Enligt The Sunday Mirror är både Tottenham och Manchester United på jakt efter den 20-årige PSV-yttern. Hollands förbundskapten Louis van Gaal har följt talangens utveckling och vill fortsätta följa den när han i höst tar över tränarjobbet i Manchester United. Spelarens agent Kees Ploegsma säger att det är ungefär 17 miljoner pund som PSV vill ha för Depay.

Publicerad 2014-06-22 kl 07:12

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå