POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

"El loco" vill värva PL-aktuell belgare

I januari jobbade Everton för att få in den belgiska anfallaren Michy Batshuayi från Standard Liège, men misslyckades. Även Schalke, Tottenham, och Porto var ute efter honom, men Batshuayi blir förmodligen “el locos”, galningen, Marcelo Bielsas första värvning i Olympique de Marseille. Det var L’Équipe som släppte nyheten, och efter det har La Provence intervjuat Standard Lièges klubbpresident som bekräftar historien.

– Det här är verkligen ett allvarligt spår. Vi har haft kontakt hela helgen.

Det kan dock ta ett tag innan affären är helt klar. Olympique de Marseille och Standard Liège ska fortfarande komma överens om hur avtalet ska se ut, vilket är komplext då Standard Liège vill ha en stor del vid en eventuell vidareförsäljning. Batshuayi skriver dock på Twitter att han snart ska presentera en stor nyhet.

Publicerad 2014-06-23 kl 17:24

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå