Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Barca går på charmoffensiv mot Suarez

Sillybloggen

Efter bitskandalen med Luis Suarez så började det spekuleras i om Barcelona skulle ge upp jakten på att värva skyttekungen från Premier League. Men enligt rapporter från bland annat spanska medier är de fortfarande intresserade av uruguayanen.

Marca skrev sedan att Barca dock hade ett krav; Luis Suarez skulle gå ut och officiellt be om ursäkt för bettet mot Giorgio Chiellini – någon stjärnan sedan gjorde.

I en officiell ursäkt erkände han bettet och bad om ursäkt till Chiellini och fotbollsvärlden.

Efter ursäkten går Barcelona nu på charmoffensiv mot Luis Suarez. Barcelonas sportchef Andoni Zubizarreta smörade för stjärnan när klubben presenterade sitt nyförvärv Ivan Rakitic.
– Jag tror vi känner till omständigheterna av vad som hände i VM och han har haft karaktären och ödmjukheten att erkänna att han gjorde ett misstag, sa sportchefen under presentationen på tisdagen.

Annons

Även nyförvärvet själv berömde Suarez.
– Att han har karaktären och styrkan att kliva fram framför alla och be om ursäkt säger en hel del om honom som person, sa Rakitic.

Kan charmoffensiven ta Suarez ytterligare ett steg närmare en övergång till Barcelona?

Publicerad 2014-07-01 16:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto