Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Scholes: ”Suarez gör ett misstag om han går till Barcelona – hade passat bättre i Real”

Manchester United-legendaren Paul Scholes har delat med sig av sina tankar om Luis Suarez eventuella övergång till Barcelona från Liverpool. I sin krönika hos ett spelföretag funderar Scholes på om han kommer att accepteras av Leo Messi som är Barcelonas store stjärna och om det kanske hade passat bättre med en annan välkänd spansk klubb.

”Om Suarez går till Barcelona, kommer Messi att acceptera honom? Suarez är en centerforward och vill inte spela på kanten. Jag har svårt att se Messi och Suarez hitta varandra på ett bra sätt. Jag ser det som att om Messi gillar dig, då får du spela. Gör han inte det, då slösar du bort din tid i Barcelona. Och om jag ska vara ärlig så tror jag att det vore ett misstag av Suarez om han går till Barcelona – han hade passat bättre i Real Madrid, skriver Scholes

Publicerad 2014-07-05 kl 18:57

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons