Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Barcelona närmar sig colombianska stjärnan

Samspelet mellan Juan Cuadrado och James Rodriguez var ett av de bästa under hela VM och som ett brev på posten har storklubbarna intresserat sig för den snabba yttern med rastaflätor. Nu skriver spanska SPORT att Barcelona har tagit de första stegen till en eventuell värvning av Fiorentina-spelaren. Fiorentina säger sig vilja ha 35 miljoner euro för spelaren och Barcelona har lagt ett bud på 30 miljoner. Enligt SPORT ska spelarens agent, Alessandro Lucci, ha träffat Fiorentinas ledning där han förtydligat att spelaren gärna flyttar.

Även Manchester United och Arsenal ska vara intresserade av Cuadrado. Arsenal har lagt ett bud på 20 miljoner euro för honom.

Publicerad 2014-07-08 kl 11:40

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons