Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

IFK Göteborg uppges vilja ta hem Tobias Hysén

IFK Göteborg har lånat ut sin senegalesiske anfallare Malick Mané till Central Coast Mariner i Australien. Mané är utlånad till nästa sommar och den australiensiska klubben har också en option på förlängning av lånet och kan även köpa loss honom.

Enligt GP avvaktar IFK Göteborg att ta in en ersättare för Mané för att man vill plocka hem Tobias Hysén i januari. – Utan att säga för mycket så tittar vi lite längre, kanske fram till januarifönstret, så vi inte plockar in något nu och stänger dörren för något för framtiden, säger Gren till GP.

Hysén blev i januari klar för Shanghai East Asia där han har visat toppform. Han har tidigare sagt att sambon vill åka hem och hintat om att det kan bli så.

Publicerad 2014-07-23 kl 23:04

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons