Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Villarreal-stjärnan mot Spurs - öppnar för Vertonghen till Barça

Rapporter från Spanien, närmare bestämt AS, gör gällande att Tottenham vill knyta åt sig Mateo Musacchio, 23, från Villarreal. Mittbacken tog sin plats i laget redan 2010 och har varit en favorit på El Madrigal sedan dess. Inte blev det värre av att han stannade kvar i klubben när de sjönk ner i Segundan och hjälpte till att spela upp dem igen.

En sådan flytt hade öppnat dörren för en annan. Enligt tidningen så kan Barcelona då sno åt sig Spurs belgare Jan Vertonghen. Luis Enrique ska vara intresserad av att få in ännu en backförstärkning, efter Jeremy Mathieus ankomst.

Publicerad 2014-07-31 kl 11:10

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons