Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

QPR vill värva Liverpool-anfallaren

Sillybloggen

Det blev ingen värvning av Jermain Defoe för Harry Redknapp och QPR. Istället har den evige Deadline Day-karaktären (ständigt dessa intervjuer i bilfönstret…) fått upp sina plirande ögon för Liverpools Fabio Borini.

Den italienske anfallaren har varit ointresserad av en flytt till Sunderland, där han spelade på lån förra säsongen, för 160 miljoner kronor. Är han öppen för en Londonflytt till eviga kaoslaget QPR? Hinner Harry Redknapp slutföra en affär från biltelefonen i sin Vauxhall, årsmodell 1996?

Annons
Publicerad 2014-09-01 16:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto