Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Balotelli har 68 dagar på sig att rädda Liverpool-karriären

Mario Balotelli har inte fått någon lyckad start i Liverpool. Supportrarna har börjat vända sig emot italienaren efter några usla insatser. I veckan skapade han stora rubriker genom att byta tröja med Real Madrids Pepe redan i halvtid, när Liverpool var i underläge. Och för att spä på soppan ytterligare utreds Balotelli nu av Manchester-polisen efter att han enligt rapporter i engelska tidningar uppträtt hotfullt mot en kvinna som tagit bilder på hans Ferrari.

Men de är den dåliga formen på fotbollsplanen som är italienarens största problem just nu. The Mirror, The Times,The Sun, The Telegraph, The Express och The Guardian är alla överens om att Balotelli har 68 dagar på sig att rädda sin Liverpool-karriär. Tidningarna skriver att 24-åringen måste skärpa till sig, annars blir det tack och hej i januari-fönstret.

Publicerad 2014-10-24 kl 09:13

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons