Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Balotelli har 68 dagar på sig att rädda Liverpool-karriären

Mario Balotelli har inte fått någon lyckad start i Liverpool. Supportrarna har börjat vända sig emot italienaren efter några usla insatser. I veckan skapade han stora rubriker genom att byta tröja med Real Madrids Pepe redan i halvtid, när Liverpool var i underläge. Och för att spä på soppan ytterligare utreds Balotelli nu av Manchester-polisen efter att han enligt rapporter i engelska tidningar uppträtt hotfullt mot en kvinna som tagit bilder på hans Ferrari.

ANNONS

Men de är den dåliga formen på fotbollsplanen som är italienarens största problem just nu. The Mirror, The Times,The Sun, The Telegraph, The Express och The Guardian är alla överens om att Balotelli har 68 dagar på sig att rädda sin Liverpool-karriär. Tidningarna skriver att 24-åringen måste skärpa till sig, annars blir det tack och hej i januari-fönstret.

Publicerad 2014-10-24 kl 09:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto