Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Italiensk storklubb ute efter Reus

Enligt italienska Calcio mercato så är Juventus nu intresserat av Marco Reus. 25-åringen har gjort fem mål på nio matcher under 2014, efter att ha kommit tillbaka från en ledbandsskada, vilket gjorde att han missade sju matcher med sitt Borussia Dortmund och även VM med tyska landslaget. Reus kontrakt med Dortmund sträcker sig fram till juni 2017.  Dortmunds vd Hans-Joachim Watzke har dementerat alla rykten om att han är på väg bort. Andra klubbar som har kopplats ihop med tysken är Man City, Arsenal, Real Madrid, Bayern Munchen och Atletico Madrid.

Publicerad 2014-11-05 kl 15:27

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons