Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

CSKA scoutar allsvenska spelare

Sillybloggen

Efter ubåtsdramat är nu nya ryssar på svensk mark för att scouta. Det är den ryska klubben CSKA Moskva som varit i Sverige för att scouta. Den ryska klubben har redan Rasmus Elm och Pontus Wernbloom i truppen. Nu kan ytterligare svenskar vara på väg till Moskva.

Enligt agenten Patrik Mörk har CSKA befunnit sig i Sverige under hösten och scoutat flera allsvenska spelare noggrant.

– Klubben tittar väldigt mycket på den svenska marknaden. De följer 2-3 spelare noggrant, men de har en enormt detaljerad scoutingverksamhet.  Det är en väldigt bra klubb för svenska spelare. Andra ryska klubbar kan köpa på sig en sjätte anfallare om de har lust. CSKA Moskva fungerar inte så, utan de är väldigt noggrana med scouting och vill alltid göra rätt.

Kan du säga mer konkret vad det är för spelare som klubben tittar på?

– Det är absolut inget konkret utan det är spelare som de observerar och följer. Sen  är det klart att det är en väldigt hög nivå. Vi pratar om ett lag som kan slå ut Manchester City och Roma i Champions League.

ANNONS
Publicerad 2014-11-10 12:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto