Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Rodgers sitter säkert

Förra året föll Liverpool på målsnöret i racet om Premier League-titeln. Den här säsongen har man fått en betydligt tyngre resa. Efter tolv omgångar ligger Liverpool tolva i tabellen. Efter kräftgången har det spekulerats i om tränaren Brendan Rodgers kan få sparken. Men enligt Daily Mail kan han andas lugnt på bänken. Tidningen uppger att klubbens ägare Fenway Sports Group inte har någon intention att sparka Rodgers.

Frågan är om förtroendet fortsätter att vara lika starkt om de dåliga resultaten fortsätter.

Publicerad 2014-11-25 kl 08:13

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons