Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Nytänt United-hopp om Sneijder

Manchester United och Wesley Sneijder har en lång historia tillsammans. Inte för att han någon gång spelat där, utan för att han varje transfersommar sedan mitten på 1800-talet (typ) varit aktuell för en övergång till klubben. Sir Alex Ferguson pratade gärna varmt om holländaren och Louis van Gaal har ingen mindre åsikt om Sneijder.

Efter att ha blivit petad i Galatasarays senaste ligamatch ska Sneijder ha surnat till och visat missnöje, det skriver Daily Star. Om Manchester United får möjligheten skriver tidningen att van Gaal står redo med plånboken för att punga upp de stålar som behövs för att lösa 30-åringen.

Publicerad 2014-11-26 kl 09:17

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons