Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Nytänt United-hopp om Sneijder

Sillybloggen

Manchester United och Wesley Sneijder har en lång historia tillsammans. Inte för att han någon gång spelat där, utan för att han varje transfersommar sedan mitten på 1800-talet (typ) varit aktuell för en övergång till klubben. Sir Alex Ferguson pratade gärna varmt om holländaren och Louis van Gaal har ingen mindre åsikt om Sneijder.

Efter att ha blivit petad i Galatasarays senaste ligamatch ska Sneijder ha surnat till och visat missnöje, det skriver Daily Star. Om Manchester United får möjligheten skriver tidningen att van Gaal står redo med plånboken för att punga upp de stålar som behövs för att lösa 30-åringen.

ANNONS
Publicerad 2014-11-26 09:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto