Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ben Arfa förbjuds att spela matcher fram till sommaren?

Ben Arfa skrev förra veckan på ett kontrakt på 18 månader med OGC Nice, men klubben hann inte få tillstånd att spela honom i lördags. Nu kan Nice Matin avslöja varför: FIFA måste gå igenom ärendet då Ben Arfa redan kan ha representerat två andra klubbar under säsongen.

ANNONS

FIFA:s regelverk är stenhårt: du får bara spela för två klubbar under samma säsong. Ben Arfa gjorde åtta matcher i Hull, men också en U21-match i Newcastle. Engelska ligaförbundet säger att U21-matchen inte ska räknas som en officiell match, men det är FIFA som ska ta beslutet. Om de säger att det är en officiell match så kommer Ben Arfa inte kunna spela matcher med OGC Nice – eller någon annan klubb än Hull och Newcastle – under våren.

Publicerad 2015-01-12 kl 13:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto