Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Pochettino: Soldado är inte till salu

Sillybloggen

Den förre Valencia-målsprutan Roberto Soldado har haft det motigt sedan ankomsten till Tottenham förra hösten. Spanjoren har bland annat placerats i Bayer Leverkusen och Roma, men Mauricio Pochettino avfärdar alla rykten kring anfallarens flytt från London.

-Ingen spelare är till salu. Vi behöver alla spelare och en stark trupp inför våren. Jag är väldigt nöjd med den och jag förväntar mig inte några spelarförsäljningar, då det är många matcher som väntar. Vad det gäller Soldado är jag väldigt nöjd med honom, säger argentinaren enligt talkSPORT.

ANNONS
Publicerad 2015-01-21 22:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto