Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

United på väg att värva Dani Alves

Trots att Dani Alves själv säger att han ännu inte skrivit på för någon ny klubb, hänvisar The Mirror till spanska uppgifter att han kan kommer spela för Manchester United nästa säsong och att det kan komma att bli officiellt redan denna vecka.

– Jag har beslutat mig för att leva i nuet och på tänker bara på här och nu. Så måste jag tänka då vi är mitt i säsong och spelar i tre turneringar. Jag vill avsluta mitt kontrakt med titlar och en härlig känsla, sen får vi se vad som väntar mig, säger Alves till Global Sport.

Brassens kontrakt med Barcelona går ut till sommaren och ytterbacken är alltså fri att välja vilken klubb han vill.

Publicerad 2015-03-30 kl 09:54

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons