Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Nya PL-klubben påväg att värva för rekordsumma

Bournemouth är klara för spel i Premier League nästa säsong.  Redan nu börjar laget förbereda sig för spel i den högsta serien och har enligt The Telegraph börjat titta på nyförvärv att kompletera truppen med.  Tidningen skriver att klubben lagt ett bud på Sporting Bragas anfallare Eder för närmare 50 miljoner kronor. Det skulle i såna fall vara den största affären i klubbens historia då den slår rekordaffären med Malmö FF man gjorde när man värvade Tokelo Rantie.

Publicerad 2015-05-06 kl 18:08

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons