Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Turkiska klubben: Överens med Eto’o - förhandlar med Ronaldinho

Sillybloggen

Antalyaspor säger sig vilja värva såväl Ronaldinho som Ibrahim Affellay och Samuel Eto’o. Nu hävdar klubbens president att man är överens med den sistnämnda.

Sedan återkomsten till Turkiets högstaliga har Antalyaspor aviserat en storsatsning, skriver sajten Turkiskfotboll.com. Nu verkar det som att en rejält eftertraktad pusselbit kan vara på gång, när presidenten Gültekin Gencer deklarerar att Samuel Eto’o tackat ja till att ansluta till truppen, förutsatt att några praktiska omständigheter hamnar på plats.

–  Idag kom vi överens med Samuel Eto’o och hans agent. Det återstår endast smådetaljer. För att vi ska kunna slutföra övergången så måste Sampdoria först bryta kontraktet med Eto’o, något vi har fått bekräftelse på från klubben. De sa att Eto’os kontrakt skulle brytas under onsdagen. Efter det kommer vi att kunna värva honom, säger Gencer enligt Turkiskfotboll.com.

Annons

Även Ronaldinho ska vara på ingång och enligt vad Antalyaspor påstår väntas hans agent och bror resa till Turkiet de kommande dagarna.

Publicerad 2015-06-17 13:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto