POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Bacca har sagt ja till Roma

Sevillas skyttekung Carlos Bacca, 28, är allt närmare en övergång till Roma. Den 28-årige colombianen uppges ha sagt ja till en flytt till huvudstadsklubben skriver La Gazetta dello Sport enligt Eurosport. Andalusierna vill ha minst 25 miljoner euro, motsvarande 229 miljoner kronor, för Bacca som blev stor hjälte när han med sina två finalmål såg till att Sevilla vann Europa League i år.
Då Bacca själv är positivt inställd till en flytt till den eviga staden återstår det för Roma-ägaren James Pallotta att komma överens med den andalusiska ledningen om en övergångssumma för 28-årigen som totalt stod för 28 mål i Sevilla-tröjan den gångna säsongen.

Publicerad 2015-06-19 kl 13:04

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto