Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uppgifter: Teteh Bangura på väg tillbaka till allsvenskan

Den tidigare AIK:aren Teteh Bangura, 25, slog med 15 mål på 17 matcher igenom i allsvenskan 2011. Nu är 25-årigen som äntligen blivit kvitt sina skadeproblem på väg tillbaka till allsvenskan. Dock blir det ingen återkomst till AIK som han även var utlånad till en period 2014.
-Teteh är på väg till Sverige och en klubb i Allsvenskan just nu väntar han på att få visum. Jag kan berätta att det inte blir AIK, Djurgården eller Hammarby, säger Patrick Mörk, Banguras agent till Matchdax.

Publicerad 2015-07-15 kl 18:01

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons