Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Cambiasso lämnar Leicester: "Vill tacka fansen"

Esteban Cambiasso var en viktig kugge när Leicester klarade kontraktet i Premier League i våras. Nu meddelar argentinaren att han lämnar klubben efter blott en säsong.

– Jag vill meddela att jag har beslutat mig för att inte förnya mitt kontrakt med Leicester City. Jag vill tacka alla fans som förra säsongen fick mig att känna mig stolt över att få vara en del av klubben. Jag ger det här beskedet nu för att ge klubben tid att hitta en annan spelare, skriver Cambiasso på sin Facebook-sida.

Publicerad 2015-07-21 kl 20:47

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons