Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Chelsea värvar serbisk supertalang - lånar ut honom direkt

Chelsea har meddelat att man värvar den 18-årige mittfältaren Danilo Pantic från Partizan Belgrad. Mittfältaren gjorde sin debut för Partizan Belgrad 2013 och har sedan dess hunnit representerat både Serbiens U17- och U19-landslag. Samtidigt meddelade Chelsea att man lånar ut serben till holländska Vitesse till nästa säsong.

– Jag är väldigt glad över att ha skrivit på för Chelsea, och hoppas att jag kan visa mitt värde i Vitesse den kommande säsongen. Jag är stolt över den tro som båda klubbarna har visat mig, säger Pantic till klubbens hemsida.

 

Publicerad 2015-07-24 kl 07:37

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons