Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

"Real vill öppna förhandlingar med De Gea igen"

En av sommarens, och årets, mest utdragna transferhistorier är Real Madrids jakt på David De Gea. Manchester United-målvakten har varit hett uppvaktad av Real och förhandlingar har pågått under sommaren. Men när klubbarna inte kunde komma överens lades förhandlingarna på is. En nyckel som hade kunnat få affären att gå i lås var om Sergio Ramos gått motsatt väg, men efter helgen så verkar det klart att backen blir kvar i Madrid.

Trots att förhandlingarna har strandat så menar spanska Marca att Real inte har gett upp hoppet om målvakten. Tidningen skriver att en affär kan bli av inom de kommande dagarna för en övergångssumma på runt 400 miljoner kronor.

Publicerad 2015-07-29 kl 12:22

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons