Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Reus agent: "Han stannar i Dortmund"

Marco Reus är, som vanligt under de senaste somrarna, omgiven av rykten. Något mindre den här sommaren efter att tysken förlängt sitt kontrakt med Borussia Dortmund i februari. Men trots det har rykten florerat, därför väljer hans agent att försöka ta död på spekulationerna.

– Vi kan säga med säkerhet att han har en underbar tid i Borussia och är smickrad av intresset av många europeiska lag men bestämde sig nyligen för att stanna i Dortmund, säger Reus representanter till TuttoSport.

Publicerad 2015-07-29 kl 15:26

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons