Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Efter tunga mittfältsskadan - nu jagar Juventus Mascherano

Sillybloggen

Inför säsongen värvades tysken Sami Khedira in till Juventus för att täcka upp det hål som Andrea Pirlo och Arturo Vidal lämnat efter sig på Juventus mittfält. I helgen bekräftade klubben dock att Khedira skadat sig och kan bli borta i upp mot två månader. Ett tungt avbräck för den italienska klubben som nu vill värva in ytterligare en mittfältare innan säsongsstarten.

Enligt Tuttosport har Juventus ställt in siktet på Barcelonas mittfältare Javier Mascherano. Efter att argentinaren spelat i både Premier League och La Liga ska han vara redo att pröva sina vingar även i Italien. Mascherano skulle kosta Juventus mellan 100-150 miljoner kronor.

ANNONS
Publicerad 2015-08-03 10:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto