Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Efter tunga mittfältsskadan - nu jagar Juventus Mascherano

Inför säsongen värvades tysken Sami Khedira in till Juventus för att täcka upp det hål som Andrea Pirlo och Arturo Vidal lämnat efter sig på Juventus mittfält. I helgen bekräftade klubben dock att Khedira skadat sig och kan bli borta i upp mot två månader. Ett tungt avbräck för den italienska klubben som nu vill värva in ytterligare en mittfältare innan säsongsstarten.

Enligt Tuttosport har Juventus ställt in siktet på Barcelonas mittfältare Javier Mascherano. Efter att argentinaren spelat i både Premier League och La Liga ska han vara redo att pröva sina vingar även i Italien. Mascherano skulle kosta Juventus mellan 100-150 miljoner kronor.

Publicerad 2015-08-03 kl 10:00

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons