Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Efter Romagnoli - nu kan nästa stortalang lämna Roma

Sillybloggen

Det var i måndags som Milan bekräftade att man köper den 20-åriga Alessio Romagnoli från Roma. Nu kan nästa stortalang lämna klubben då Bologna uppges vara intresserade att värva mittfältaren Salih Ucan. 21-åringen värvades inför förra säsongen från Fenerbahce men har bara gjort fyra matcher i Roma-tröjan.

Nu ska den turkiska landslagsmittfältaren vara sugen på att lämna klubben för att få mer speltid. Enligt Sky Sport Italia ska Bologna vara sugna på att lägga ett bud på Ucan, men samtidigt ska Roma vara mer sugna på att låna ut den unga mittfältaren.

ANNONS
Publicerad 2015-08-14 07:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto