Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Efter Romagnoli - nu kan nästa stortalang lämna Roma

Det var i måndags som Milan bekräftade att man köper den 20-åriga Alessio Romagnoli från Roma. Nu kan nästa stortalang lämna klubben då Bologna uppges vara intresserade att värva mittfältaren Salih Ucan. 21-åringen värvades inför förra säsongen från Fenerbahce men har bara gjort fyra matcher i Roma-tröjan.

Nu ska den turkiska landslagsmittfältaren vara sugen på att lämna klubben för att få mer speltid. Enligt Sky Sport Italia ska Bologna vara sugna på att lägga ett bud på Ucan, men samtidigt ska Roma vara mer sugna på att låna ut den unga mittfältaren.

Publicerad 2015-08-14 kl 07:38

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons