Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

MFF:s glädje - Celtic säljer stjärna

Positiva besked för Malmö FF inför Champions League-returen mot Celtic: den skotska klubben uppges sälja backstjärnan Virgil van Dijk till Premier League.

Efter första ronden på Celtic Park behöver MFF hämta upp ett 3-2-underläge när returen går av stapeln i Sverige på tisdag. Och det blir onekligen lättare att göra mål om motståndaren har problem i försvaret. Just så ser läget ut för Celtic vars holländske landslagsman Virgil van Dijk uppges vara klar för Southampton. Det är Daily Mirror som skriver att den engelska klubben har lagt ett bud på 120 miljoner kronor och att det var därför van Dijk inte spelade för Celtic i ligan, mot Dundee, den  här helgen.

Publicerad 2015-08-23 kl 10:52

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons