Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Chelseas nya transfermål efter Stones-nobben

Under en längre tid har Chelsea varit på jakt efter Evertons försvarare John Stones, utan att ha lyckats värva honom. Enligt uppgifter ska Chelsea senaste bud ha legat på 38 miljoner pund, men Everton sa nej även då.

Nu skriver den engelska tabloiden Daily Mail att Chelsea gett upp hoppet om att värva Stones. Istället ska man ha vänt blickarna mot Monacos Aymen Abdennour. Tidningen skriver att klubbarna inlett förhandlingar och att man kan tänka sig att betala 15 miljoner pund för tunisiern.

Publicerad 2015-08-29 kl 11:33

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons