Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Silly seasons galnaste rykte: Barcas supertrio till Manchester

Januarifönstret har inte ens öppnat och redan ploppar ryktenas rykte upp. Kom ihåg att det är engelska The Suns uppgifter så vi tar ryktet med en skopa salt. Plus att det aldrig skulle hända ändå – men det är därför vi älskar silly season.

Okej håll i hatten, kepsen eller annan huvudbonad – The Sun menar att Neymar, Lionel Messi och Luis Suarez kan vara på väg till antingen Manchester City eller Manchester United. Tidningen grundar ryktet på att Barcelona har ekonomiska problem, och att 75 procent av klubbens inkomster går till att betala stjärnornas löner. Då skulle Manchesterklubbarna vara sugna på att kasta sig över spelarna.

Nåja.

Publicerad 2015-12-03 kl 21:23

Arkiv

Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER