Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Neymar väntas skriva jättekontrakt med Barca

Neymar har kommit till sin rätt på riktigt i Barcelona det här året och är nu en av de hetaste spelarna i världen. Brassen blev en av tre finalister i Ballon d’Or och har klivit fram i såväl spelet som målskyttet.

Många storklubbar sägs vara intresserade av Neymar, bland annat kopplas anfallsstjärnan ihop med Manchester United för enorma summor. Men samtidigt rapporterar nu Mundo Deportivo att Barcelona är nära att knyta till sig sin stjärna på ett långt kontrakt. Tidningen skriver att Neymar förväntas skriva på ett kontrakt som sträcker sig till 2021 nu i januari.

Publicerad 2015-12-09 kl 13:14

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons