Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Kaptenen förlänger: "Kan inte vara otrogen"

Peshraw Azizi, 27, förlänger med Dalkurd FF. Försvararen och lagkaptenen hänger alltså med upp i superettan.

ANNONS

– Det var självklart att jag skulle fortsätta med Dalkurd. Det var inget snack om saken. Samtidigt måste man ändå ha ett bra kontrakt. Det har varit detaljer som vi har bollat fram och tillbaka, säger Azizi till dt.se.

Klubbprofilen har känt av intresse från andra klubbar, men inte velat prata med någon annan än Dalkurd.

– Det är som att ha en fru och så kanske det har gått lite dåligt i förhållande eller man kanske har haft en tuff period, och så ska man börja träffa andra brudar. Jag ser det på samma sätt. Hade det varit klart att jag inte skulle bli kvar i Dalkurd, då hade jag pratat med andra, men annars vill jag inte ens sätta mig i den situationen. För mig är lojaliteten oerhört viktig. Jag kan inte vara otrogen (skratt), säger Azizi till dt.se.

Publicerad 2015-12-19 kl 15:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto